چگونه از سرور مجازی درآمدزایی کنیم؟

خدمات آنلاین به روز تاثیر بیشتری بر جنبه‌های مختلف کسب‌وکارها و حتی زندگی شخصی افراد می‌گذارد. در این مطلب چند روش درآمدزایی از سرورهای مجازی بررسی می گردد.

 

در ابتدا این سوال مطرح می شود که سرور مجازی ایران چه فرقی با سرور مجازی خارج دارد؟

سرورهای مجازی ایران بدلیل داشتن پینگ مناسبتر برای کاربران هدف داخل ایران مناسبتر هستند ولی ممکن است به دلیل تحریم ها به بعضی سایتها دسترسی نداشته باشند. سرورهای مجازی خارج برای سایت های بین المللی مناسبتر بوده و بدلیل اینکه در خارج از ایران قرار دارند شامل تحریم نمی گردند.

1-ترید بازارهای مالی: بدیهی است که وقتی سخن از ترید بازارهای مالی به میان می آید سرور مجازی خارج بهترین گزینه می باشد.آی پی ایران به دلیل تحریم های ظالمانه به بسیار از صرافی ها و یا بروکرهای خارجی دسترسی ندارند.

با خرید یک سرور مجازی خارجی، انگار که شما یک سیستم در کشور دیگری دارید و خطر شناسایی شدن حسابتان وجود ندارد.ترید در بازارهای مالی خارجی شامل کریپتوکارنسی(ارز دیجیتال) و فارکس می باشد.

 

2-سایت وردپرس: اگر می‌خواهید کسب و کار اینترنتی خود را با هزینه‌ای نسبتا پایین شروع کنید، وردپرس بهترین گزینه برای شماست. نزدیک به 80 میلیون وب‌ سایت در سراسر دنیا با این سیستم محتوا ساخته شده است و بر این اساس وردپرس به تنهایی بخش بزرگی از بازار ساخت وب سایت را در اختیار خود درآورده است. با پیشرفت هوش مصنوعی تولید محتوا هر روز راحتتر می شود و شما می توانید محتوای مربوط به کسب و کار خود را ایجاد کنید.

 

3- دیدن تبلیغات و یا حل کپچا: زمانی که از سرور مجازی خارج استفاده می کنید مانند این است که که یک سیستم در یک کشور دیگر دارید.گوگل ادسنس یکی از راه های کسب درامد از طریق سرور مجازی است؛ که شما میزبان تبلیغاتی می شوید که گوگل واسطه آن بین شما و کسب و کار ها است. شما می توانید به کمک سرور مجازی، یکی از راه هایی که می توانند متوجه شوند ایرانی هستید و حساب شما را بلوکه کنند را ببندید. حل کپچا یا دیدن فیلمهای تبلیغاتی روش دیگری است که می توانید استفاده کنید. در این روش ها می توانید درآمد بدست آمده را بصورت ارز دیجیتال یا پیپال دریافت کنید.

 

4-میزبانی سایت: سرورهای مجازی معمولا سرعت شبکه بالاتر و پایدارتری نسبت به سیستم های خانگی دارند.همین امر موجب شده تا از آن ها برای میزبانی سایت استفاده نمود. در سرویس های میزبانی منابع سرور بین چندین سایت تقسیم شده و هر کدام بصورت ایزوله می توانند از یک سرور اشتراکی استفاده کنند بطوری که امنیت و سرعت حفظ گردد. چند پنل معروف برای راه اندازی سرویس میزبانی وجود دارد که عبارتند از: کنترل پنل سی پنل، کنترل پنل دایرکت ادمین،کنترل پنل پلسک .

 

5-خدمات آنلاین تحت وب : سرویس های خدمات دهی آنلاین یا همان (Software as a Service) است که اصطلاحا به آن saas نیز می‌گویند. اشخاص و بیزینس ها برای پیش‌برد اهداف خود به نرم‌افزارهای گوناگون در انواع زمینه‌ها نیاز دارند. در گذشته و قبل از ظهور تکنولوژی های ابری، باید نسخه فیزیکی نرم‌افزار را خریداری می کردید و آن را روی کامپیوتر شخصی خود نصب می‌کردند. نمونه این خدمات سرویس های ایمیل آنلاین ، ترجمه آنلاین و غیره می باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *